Over ons

Erik

“Accountant is toch een erg saai beroep?” Die vraag krijg ik regelmatig als ik mensen uitleg wat mijn beroep is. Wat mij betreft is het zeker niet saai. Het leuke van mijn werk vind ik dat ik veel verschillende ondernemers spreek. Ieder bedrijf is weer anders en iedere ondernemer heeft zijn eigen kenmerken. In mijn vakgebieden vind ik het leuk om ondernemers hierbij te helpen.

Na mijn studie Accountancy heb ik ruim 12,5 jaar gewerkt bij een groot accountantskantoor. In 2017 heb ik mijn AA-titel (accountant-administratieconsulent) behaald, waardoor ik als accountant sta ingeschreven bij het NBA. In 2018 heb ik ook mijn RB-titel behaald. Dit houdt in dat ik ingeschreven sta in het Register Belastingadviseurs. Graag zet ik, samen met Bas, deze werkervaring en theoretische kennis in om jou als ondernemer verder te helpen.

Bas

Al in de eerste klas van de middelbare school zag ik mijn toekomst voor me met computers en cijfers. Vakken als Economie en Management & Organisatie lagen mij goed en Accountancy als opleiding was dan ook geen verrassing. Na deze opleiding volgde een vervolgopleiding, welke ik in 2020 heb afgerond.

Een groot deel van de opleidingen heb ik gevolgd naast mijn werk bij een groot accountantskantoor. Tijdens deze acht jaar kwam ik erachter dat computers en cijfers niet de hoofdreden zijn dat ik met plezier naar mijn werk ga. Dat is namelijk het contact met ondernemers. Of beter gezegd, het feit dat je met jouw inzet iemand kunt helpen zich op zijn of haar onderneming te focussen. Een eigen onderneming en de samenwerking met Erik maken dat ik dit zo goed mogelijk kan doen.